Aftensmad


Gæt hvad vi skal have til aftensmad. De var på tilbud. Er der mon sæson for sådan nogle lige nu?

Advertisements

5 thoughts on “Aftensmad

  1. ja det tror jeg, min svigermor laver dem fyldt med hakket kød, blandet med hvidløg og persille og vendt i rasp. Derefter steges de i olie (en ordentlig sjat, men det kender du jo 😉

  2. Det er højsæson lige nu! Jeg så dem også forleden dag – men det kræver en god venstrehånd også for at få dem skåret fra stokken.

    Jeg plejer bare at lave dem dampede og med vinaigrettedressing – enten i halve eller hele, hvor du piller blad efter blad af og dypper i dressingen. Det er en gudespise!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s