Sølvbeder

Der var masser af sølvbeder i den første kasse. Det er en meget brugt grøntsag i Spanien, men jeg har faktisk aldrig smagt den. Det skal der laves om på nu. Det kunne meget vel gå hen at blive sådan her.

Reklamer

6 thoughts on “Sølvbeder

  1. Sølvbeder er lækre. Nogen gange får jeg fat i nogle med røde, eller gule stængler. De smager dejligt uanset farven, også stuvede i fløde, men det er absolut en søndagsting;)

    God fredag.

  2. Det har jeg vist heller aldrig smagt – men nu kan jeg ikke lige gennemskue, hvad de hedder på fransk 🙂

    Det ser i hvert fald lækkert ud – og de kasser er en genial idé til at få smagt nogle nye grøntsager.

  3. Jeg husker engang, mens jeg boede i Spanien, at jeg fik en stor portion foræret, og det blev brugt.
    Sølvbedeblade blev brugt som spinat, stænglerne i en tærte.
    Knus
    Vibeke

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s