Et forårsfix

Foråret har tittet godt og grundigt frem i dag. Det var lige før, at jeg drog afsted til søndagsbrunch i sommerjakke. Jeg bevarede dog overblikket i sidste øjeblik, og tog en ordentlig frakke på. Madrid sprudlede. Himlen var blå og cafebordene sat ud, og folk udnyttede det til det sidste. Der var ikke en krog eller bænk ledig i hele centrum.
Hele weekenden er gået med hygge. Der er blevet trænet (flere gange…) og blevet håropgraderet. Der er blevet spist ude (flere gange…) og gået i biografen, og så er det ikke mindst blevet nyt, at vejret var til at opholde sig ude. I hvert fald noget af tiden.

I morgen kommer vores nye rengøringshjælp for første gang. Hun får sig sikkert et mindre chok, for det er ikke rengøring, at vi har brugt tiden på, siden den forrige forlod os for et par uger siden.

Reklamer

3 thoughts on “Et forårsfix

  1. Det lyder som om, du har haft en dejlig weekend, Fisker 🙂 Her i Danmark var det næsten forår i går med indtil flere plusgrader, og fugle der sang i vilden sky. Efter 2½ måned med frost og sne kan man blive helt høj af sol og tøvejr 🙂

  2. Du har ret, naar det gode vejr vender tilbager er det bare om at komme UD!
    Lyder som en hyggelig weekend, saa kan rengoeringen sagtens vente, specielt hvis man har en til at hjaelpe 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s