Brat opvågning

Første uge efter bryllup og rejse er ved at være overstået. Den har været lang og har trukket tænder ud. Første uge tilbage på jobbet er vist bare altid en smule kaotisk blandet med, at man ønsker sig tilbage til der, hvor man var kort forinden.
Jeg er ansvarlig for et arrangement, som løber af stablen mandag til onsdag. Faktisk begynder vi på søndag, så weekenden bliver lidt forkortet. Det har taget lang tid at planlægge, og det har været svært at få samlet de sidste ender. De er slet ikke samlet endnu, men sådan er Spanien. Ting tager tid. I de fleste tilfælde sker der ligesom en åbenbaring i sidste sekund. Det lærer man at leve med. Med tiden altså.

Behøver jeg at sige at jeg glæder mig til at få fyret skidtet af, og se tilbage på det med stolthed og tilfredshed. For jeg ved det bliver godt. Hårdt men godt.

Reklamer

10 thoughts on “Brat opvågning

 1. Ja, nu er det jo ikke fordi jeg er nysgerrig eller noget. Men det der du skal lave de næste 4 dage er det en konference? Hils Nicola Faull fra Irland, hvis det er … Hende kender jeg! HEP!

 2. Irene, man må gerne være nysgerrig her 😉
  Der er en anden konference på mit arbejde, som overlapper mit arrangement. Måske er det det Nicola skal til? Jeg har hende ikke på min liste i hvert fald…

 3. Sikke et dejligt billede af jer ude til højre på din blog, Fisker!

  Jeg kan godt forstå, du glæder dig til at få ‘fyret skidtet’ af, når du har ansvaret for et arrangement. Ha’ en god lørdag – din søndag går jo nok mest med job.

 4. Flot bryllupsbillede… meget meget smukt!
  Det er en barsk omgang at vende hjem til – men fedt når det er vel overstået 😉 God arbejdslyst i morgen… jeg skal også arbejde nogle timer, så returen mandag ikke bliver for stort et chok! Lol!

 5. Lidt helsedag – jeg var jo øm som en 80-årig af at ligge der! Vi har kvartalsmøde med MD’en på onsdag… der er lige 1 times præsentation, der skal ligge klar! Plus de par hundrede mails, som IKKE er blevet besvaret i feberheden… så hellere tage lidt i morgen end at sidde til klokken 21 mandag! Der skal jeg nemlig i fitness, YES!

 6. Super flot bryllupsbillede,men hvad består en spansk bryllupsmenu egentlig af?det har jeg tænkt over.

 7. Jette, tak for det 🙂
  Bryllupsmenuen i Spanien kommer helt an paa tid og sted. Jeg har vaeret til en del bryllupper i Andalusien og dernede bestaar den oftest af tapas (ost, skinke, fisk, etc.), forretter: skinke, ost, lomo – skalddyr: kaempe rejer og jomfruhummer, koed: svinemoerbrad tilberedt paa forskellige maader med tilbehoer, dessert. I Galicien er der meget mere fisk i menuen og ikke saa meget koed. Som sagt, det kommer meget an paatid og sted. Oftest er det ikke saa fancy som det er i DK, men det er gode raavarer og rigtigt laekkert 🙂

  Tina, dagene floej afsted 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s