Bryllupsrejsen

Fernández og jeg tog onsdagen efter vores bryllup til Punta Cana i Den Dominikanske Republik. Punta Cana kan vel betegnes som Den Dominikanske Republiks Costa del Sol eller noget i den retning. Over de sidste år er turismen eksploderet i Den Dominikanske Repulik, og det meste af sydkysten er dækket af kæmpe resorts med tusindvis af værelser hver. De fleste resorts tilbyder ‘all included’, hvilket betyder at man i teorien kan tage afsted på ferie uden at tage tegnebogen op af lommen en eneste gang. Man bestiller bare – hvad man har lyst til, naar man har lyst til det. Utroligt priviligeret. Vi havde den oppe. Tegnebogen altså. Flere gange endda. Drikkepenge og eskursioner er for eksempel ikke inkluderet i ‘all included’. Og så er der jo alt det lokale krimskrams, som man lige skal have med hjem.
Vi boede på Hotel Majestic Elegance – et mindre men ret nyt resort – i deres Elegance Club. Det indebar butler, privat reception, privat poolområde og strand samt andre luksuriøse fordele. Når først man var trådt indenfor, var der forskellige restauranter, poolområder, barer, butikker og aktiviteter at gå i krig med. Fernández og  jeg besluttede os for en Strawberry Daquiri til ligesom at hjælpe med at danne overblikket. Den hjalp – vi fik os pejlet ind på to eskursioner, og dernæst tog vi retning mod stranden. Vi var der for afslapningens skyld, og havde derfor ingen ambitioner om at fare rundt hver dag.

majestic_elegance
Stranden var utrolig lækker, vandet turkisblåt og palmerne svagede så langt øjet rakte. Et paradis – det paradis jeg altid har drømt om. Vi sluprede Piña Coladas og Coco Locos, og nød livet på de yderst komfortable himmelsenge, man i Elegance Club kunne slænge sig på. Faktisk gik dagene med at nyde livet, indtage cocktails, læse, hygge, spise og selvfølgelig se hinanden dybt i øjnene, som man jo gør, når man er på bryllupsrejse.

Reklamer

4 thoughts on “Bryllupsrejsen

  1. Rikke, det var skide fedt. Jeg skal afsted igen, naeste gang bliver det Jamaica!

    Madame, jeg har altid droemt om saadanne strande 😉

    Nille, der var plads til det hele, og helt fantastisk at vaere 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s