Endnu en weekend

Tiden drøner afsted. Der er kun tre måneder til at Fernández og jeg skal giftes. Tænk sig at det er ni måneder siden, at vi besluttede det. Vi er gået ind i detaljefasen og det er sjovt. Vi hygger os med det, og ser på forskellige muligheder.

I sidste weekend var vi til bryllup i Ceuta. Turen fra Madrid gik med fly over Tanger i Marokko, hvor vi (40 personer) blev hentet af en bus, som skulle tage os til den spanske enklave. På vejen stoppede vi og spiste frokost – couscous og kødboller toppet op med te og småkager. At komme ud af Marokko og ind i Spanien og omvendt tager en evighed på grund af paskontrol, stempler og formularer. Når man er en busfuld på 40 tager det endnu længere tid, hvilket betød lange ventetider ved grænsen. På hjemturen var det lige ved at blive en tand for spændende, men vi fik da hele banden chekket ind i allersidste minut. Det var en lang og sjov bryllupsfest, som virkelig fik os til at glæde os meget mere til vores egen. Og så fortjener Marokko og Ceuta vist endnu et besøg af os ude i fremtiden, for det var ikke just meget, der var tid til på sådan en turbotur.

På vej til lufthavnen sidste fredag var vi lige forbi og udse en lille dyt til den kommende Fru Fernández. Vi fik et tilbud, som ikke kunne afslås, og bilen skal vi hente i dag. Der er hutig ekspedition. Den får lov til at komme med ud på sit første togt i eftermiddag, når vi kører til Écija.

Kom ikke og sig, at vi bare sidder og glor på sofaen! Fik jeg forresten nævnt, at Hr og Fru Fisker kommer på torsdag, og at der er første brudekjoleprøvning på fredag?

Reklamer

8 thoughts on “Endnu en weekend

 1. Det er vist ikke kun mig, der har fart på! De tre måneder kommer til at gå lynhurtigt nu…

  Tillykke med bilen! God weekend!

 2. Tillykke med bilen 🙂

  Og tænk brudekjoleprøvning, hvor vildt. Din mor skal vel med og se på, ikk ?

  Rigtig god weekend. Jeg håber, du også når at slappe af 😀

 3. Cool med den nye bil – tillykke. Vi har også fået bestilt bil i Malaga, så vi er nu helt klar til festen i september 🙂

  Kirk

 4. Keder di – det gør du altså ikke og alle de skønne bryllupper du er med til – jeg er så misundelig på dig. At kunne opleve et bryllup i en anden kultur må altså være en stor oplevelse…. Og så glæder jeg mig til et billed af dytten…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s