Ikke helt

Weekenden er fløjet afsted med fis og ballade. Både fredag og lørdag har vi været ude og suse, og nu sidder vi sådan set bare og venter på at påskeferien begynder. Det er den nemlig ikke helt endnu.

Paaske
Vi kører til Écija på tirsdag til den traditionelle påske, og bliver der helt til mandag, som indtil nu ikke har været fridag for hverken Fernández’ eller mit vedkommende. Men nye tider bringer nye koncepter, og ingen hører os klage.

9 thoughts on “Ikke helt

 1. selvom jeg med min forstand kan sige, at det billede har med påsketraditioner at gøre, formentlig i katolsk kirke, så virker det uhyggeligt, der er lidt Ku Klux Klan over det 😉

  God påskeferie til jer, når den tid kommer.

 2. Ja, jeg siger som Lene, at billedet er ret uhyggeligt, men det er jo sikkert bare et en del af den katolske påske 🙂
  Rigtig god påske Fisker!

 3. Jeg kan godt forstaa, at det umiddelbart virker uhyggeligt, men det er jo heller ikke ment som noget rart eller hyggeligt. Det er en reminder om, hvad Jesus gik igennem for os. Baererne er daekket til fordi det handler om faelles lidelse og ikke individer. Som i kan se gaar de ogsaa i bare taer (uanset temperaturen) for at ofre sig. Det skal ikke vare let at komme igennem paasken. Og ja, det minder om Ku Klux Klan, men de her kom nu altsaa foerst 😉

 4. Jeg synes, at det ser utroligt spændende og interessant ud – jeg husker dette billede fra sidste års påske??? Under alle omstændigheder kunne jeg godt tænke mig at opleve det selv!

  Vi har kun fri næste mandag – ØV!!!! 🙂 Nyd den rigtigt lange weekend!

 5. Det er det ogsaa, Nille. Jeg synes det er en god maade at tilbringe paasken paa. Det er en meget anderledes oplevelse og uden at vaere dybt religioes kan man naesten blive helt roerstroemsk.

  Det var godt nok ikke meget paaskeferie i faar bevilget! Hvordan kan det vaere?

 6. Kan godt følge dig – man behøves ikke at være religiøs. Men en så intens stemning kan man dårligt undgå at blive grebet af!

  Ved ikke, hvad der er gået galt – det er de barbarer I tell U!!! Vi er jo ellers katolikker – men ikke den dag! I Frankrig er der heller ikke fri… men vi tager revanche senere!

 7. Du får så mange skønne kulturelle oplevelser ved at bo i Spanien og påsken må være helt speciel i et katolsk land – fortsat god påske til dig 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s