På nulpunktet

Da jeg stod op i morges, var der nul grader. Det er koldt. I hvert fald på min gade. Jeg gik ud på balkonen i morgenkåbe for at mærke kulden. Fernández nægtede at stå op, og bebudede, at hvis der er lige så koldt i Danmark, så bliver han inde i skorstenen hele juleferien. Hvad det så end skal betyde. For Hr og Fru Fisker har ikke nogen skorsten længere.
I aften er der danskertræf og i morgen brudekjoleprøvning, og så er det jo lige før, at det er weekend igen. Og jul ikke mindst, eller i hvert fald december. Tiden flyver afsted.

Reklamer

11 thoughts on “På nulpunktet

 1. Du må love at holde ham varm, Fisker 😉

  Jeg har slet ikke fået ønsket jegr held og lykke med det forestående bryllup, så det vil jeg skynde mig at gøre 🙂

 2. Ella, tak for din hilsen 🙂
  Jeg skal nok holde ham varm, men han biver svaer at lokke med ud 😉

  betty, praecis! Han havde faktisk lange underbukser med, da han allerfoerste gang kom til DK for at studere 😉

 3. Han vil da være julemand!!! Det er vist over hele Europa lige nu – Paris er altså heller ikke ligefrem varm – fordelen ved metroen er dog, at den varmer byen godt op!

  Det går nemlig hurtigt… lige pludselig skal I hjem på juleferie… jubiii!!!

 4. Vi bygger da en skorsten på vores nye hus! Hvad gør vi ikke for vores datter og svigersøn! Han skal da ikke gå og fryse heroppe i det høje nord!

 5. Tænk at det kan blive så koldt nede has jer i november! Jeg håber, det gik godt i går med brudekjoleprøvningen – det må give et lille sug i maven hver gang :o)

 6. Kære begge to!

  Vi følger stadig livligt med i alle jeres gøremål, selv Sergios underbukser og planerne om at bygge en ny skorsten på huset i Ålborg, som han kan bo i under juleferien.

  Giv ham nogle snapse. Dem kan han få en god varme af. Især om morgenen!!!!

  Her er det nye, at Irene og Peder rejser til Indien på lørdag på ferie. Det er vi ikke så glade for, som situationen udvikler sig; men de véd nok, hvad de laver.

  De er begge to vant til at rejse og har været over hele verden, næsten.

  Ellers er vi ved at komme over operationen på Kolding sygehus. Det var en skrap omgang; men nu er der ved at være lys for enden af tunellen.

  Vi skal holde jul i Århus hos Irene og Peter sammen med Ingrid, Jesper, Karl og Erik. Det glæder vi os til. Så håber vi, at kræfterne slår til.

  Gudrun har været en tur i København fornylig sammen med dem i Haderslev for at se verdensudstillingen “Bodies”. En udstilling om alt, hvad det menneskelige legeme indeholder.
  Ikke billeder, men rigtige legemer, der er “balsamerede” med specielle væsker, så alt virker naturligt. Selv drengene var meget interesserede og gik meget op i udstillingen.

  Selvom der er et stykke tid til jul, vil vi benytte lejligheden her til at ønske jer begge to en god jul i Ålborg sammen med familien.

  De bedste hilsener

  Gudrun og Peder

 7. Mor, mon det gaar? Vi skal nok finde en anden loesning 😉

  Madame, Madrid ligger jo i 600 meters hoejde, saa der er basis for serioes kulde her omkring.
  Det er foerst i aften, at jeg skal proeve kjoler. Jeg kan naesten ikke koncentrere mig om mere arbejde 😉

  Peder og Gudrun,
  Tak for jeres hilsen. Det lyder til at i har nogle gode planer i sigte for julen. Der skal nok vaere kraefter til en ordentlig omgang hygge med hele familien.
  Hils Irene og Peder og sig, at de skal passe godt paa dem selv derude. Det er nogle skraekkelig billeder, de viser paa TV.
  En stor og varm hilsen til jer med god bedring i 🙂

  Marianne, mon ikke. Han er vist bare lidt pivet 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s