Vinterforråd

Mine bøger kom i går. Der er lidt til gemmerne. Til juleferien. Jeg har siddet og kigget på dem, bladret lidt i dem, og jeg glæder mig simpelthen så meget til at læse dem.

Der er lørdag, Fernández og jeg skal ikke lave noget, men der er ting, som skal gøres. Vi har sovet længe, spinningtimen kalder, nullermændende danser, og nu står en kæmpe potion lentejas med fede chorizopølser og simrer på komfuret. Fernández jubler; der er Davis Cup finale mellem Spanien og Argentina hele weekenden, og så spiller hans elskede Sevilla i aften. Jeg jubler; der er lige åbnet et nyt indkøbscenter, som skal udforskes. Måske skal der købes et par julegaver. Det hele kan heldigvis kombineres.

Reklamer

14 thoughts on “Vinterforråd

 1. Marianne, kom bare 🙂

  Annette, de har forholdsvis billige bøger og forsendelsen er billigere end fra DK for eksempel.
  Det tager ikke ret lang tid at komme frem, 10 dage er gennemsnittet hos mig.

 2. Marianne, du var røgt i spamfilteret ligesom Annette var det før dig. Jeg ved ikke helt hvorfor…
  Spinningtimen var rigtig hård, hun pinte os i dag. Lad os se, om det bliver lige så grelt i morgen 😉

 3. Hihi, Fisker, der jubles af forskellige årsager, og sådan er det jo – men når bare det hele går op i en højere enhed, er det jo dejligt.

  Ha’ en rigtig god søndag 🙂

 4. Uhmmm, opskriften på lentejas er fluks kopieret – tror nu også jeg vil tilføje chorizo, det er sådan rigtig vinteragtigt, og den er altså kommet til Danmark nu… ihvertfald i Kbh, hvor jeg er. Der ligger stadig sne fra snefaldet i fredags, og kulden er gennemtrængende – kunne godt bruge lidt spansk varme lige nu 🙂

 5. Sole, de er laekre, men ser saa uappetitlige ud. Det har taget mig lang tid at laere at spise dem, alene paa grund at deres grumset udseende;-)
  Hvis du kan laese spansk er der en bedre opskrift her

 6. Pingback: Av! « fisker & fernández

 7. :-)))) ja, det foto ser da ikke specielt appetitligt ud!!! Men det er jo også førstheåndsindtryk, kunne bare ikke lade være med at grine. Jo, tror nok at mit spanske – sammen med en ordbog – rækker til opskriften, så den er bestemt også noteret!! Uhhh, hvor jeg bare så gerne ville være i Spanien lige nu!!! Nå, når såmænd nok det hele med tiden. Ha’ en god dag/uge selv med småskavankerne som jeg har læst det.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s