Lidt for kæk

Inden vi rejste til Danmark, var Fernández og jeg vældige enige om, at varmen i Danmark er superuudholdelig, fordi der nemlig er så fugtigt i Danmark. Der er jo hav rundt om hvert gadehjørne og lyset er også helt vildt skarpt. Der var også skide varmt i Danmark. Og fugtigt. Vi svedte helt vildt.
Men om jeg begriber, at man på en uge kan glemme, at selvom varmen måske ikke er fugtig, at der også er varmt i Madrid. Pissehamrende varmt. Hele dagen og hele natten.

Reklamer

10 thoughts on “Lidt for kæk

  1. Jeg ved det godt, Pia… Det er slet ikke for at træde i det. Jeg har det bare SÅ varmt, at jeg er ved at gå til og jeg fatter ikke, hvordan jeg så hurtigt kunne glemme, at her altså er varmt. Ikke de helt store briser 😉

  2. Jeg synes det er skønt når solen skinner herhjemme og det er pænt varmt meeeeen i længden ville det være for varmt for mig. Når det er alt for varmt kan jeg simpelthen ikke sove – men måske er det bare en vane 😛

  3. Det er nemlig rigtigt, Anette. Man kan få for meget, specielt om natten. Jeg tror desværre ikke, at det er en vane at sove i stærk varme. Mange af mine kollegaer kommenterer ofte, at de sover dårlig når her er så varmt som her er lige nu.

  4. Det er en deal, men der følger altså ikke hverken plæneklipper eller får med, irsk græs gror hurtigt og skal klippes ofte, håber du kan klare det i varmen, for det er jo stadig varmt, selvom du sender os et par snoldede grader.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s