Kryptisk busstrejke

Inden paaske var der busstrejke i Madrid. Lidt kaotisk. Buschauffoererne er ikke tilfredse med deres arbejdforhold, og der er varslet ny strejke, som begynder i morgen. Jeg er helt med paa, at buschauffoerernes arbejdsforhold skal vaere i orden, men jeg undrer mig meget over strejkens struktur. Der er for eksempel ikke strejke hverdag, men saadan cirka hveranden dag. De dage hvor der er vekslet strejke, er der kun strejke paa bestemte tider om dagen. Selvom der er annonceret fuldt stop af buskoersel i omtrent 2×5 timer om dagen, saa koerer 40% af busserne alligevel de steder, hvor der ikke koerer metro til. Ved busstoppestederne haenger der et opslag, saa man kan foelge med i, om der er strejke den paagaeldende dag, og om man tilfaeldigvis skulle vaere havnet ved et stoppested, som ligger ved en metrolinie, for saa kommer der slet ingen bus. Eller goer der?

Reklamer

7 thoughts on “Kryptisk busstrejke

  1. Hm – jeg kender alt til busstrejker. Det er sket jævnligt i Århus de seneste år. Det er en spøjs måde de strejker på – sådan lidt halvt. Håber chaufførerne får noget ud af strejken.

  2. Anette B, du kender vist rigeligt til busstrejke oppe i Aarhus. Det er en meget mystisk maade de strejker paa, man ved i princippet aldrig helt om bussen gaar eller hvad der foregaar 🙂
    Jeg haaber ogsaa, at chauffoererne faar noget godt ud af det. De har ikke specielt gode forhold.

  3. Jeg er helt enig med jer i, at det lyder underligt halvhjertet. Her ville der enten være strejke eller også kører busserne. Hvad mon utilfredsheden går på i Madrid?

  4. Madame, det er ikke til at finde ud af, men det er paa sin vis typisk spansk 🙂
    Strejken gaar paa deres generelle arbejdsforhold og loen, som vist er mere eller mindre ikkeeksisterende og meget daarlig…

  5. Morsomme metoder!!! Og lidt svært at forholde sig til som forbruger… men det er da altid noget, at de hænger skilte op – det var ikke sket i Belgien!

  6. Pingback: Bedre end busstrejke « fisker & fernández

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s