Knæk sagde det

Efter en fantastisk weekend med tøserne fra Danmark, troede jeg åbenbart, at jeg kunne gå på vandet. Eller i hvert fald på trappen i metroen.

cast.jpg

Det kunne jeg ikke. Nu sidder jeg her med gips på benet. Det skal jeg vist i en måned. Det positive ved hele seancen var, at Fernández blev headhuntet til at donere blod og fik en gratis sandwich mens vi ventede.

Reklamer

24 thoughts on “Knæk sagde det

 1. Sikke dog en redelighed, men godt du nu har sjove timer at huske tilbage på, når gipsen ind imellem bliver for meget. Rigtig god bedring og om ikke andet, så er farven da uovertruffen 😉

 2. Annette, jeg er normalt ikke pivet, men det her gjorde bare nas!

  Lige præcis, Liselotte – jeg har nemlig en super god weekend til at holde mig lidt oppe.

  (Det er dog ikke min fod, som er på billedet, det har jeg lånt af Getty. Jeg har endnu ikke rigtig gips på, kun en støttegips til hævelsen er faldet, men jeg håber på en lyserød!).

 3. Din torsk!!!!!

  Dejligt, at i havde en god weekend, men man kan jo ikke andet med de tøser!!!!

  Rigtig god bedring med foden….føler med dig.

  Knus

 4. Nu havde jeg jo lige talt med dig telefonen og hørt, du kun havde fået en støttegibs på! Så jeg blev meget forbavset over at se billedet af pink bandage, hvor der allerede var blevet tegnet på! Men hurtig er du jo. God bedring! Jeg håber du har bøger nok til de næste 15 dage, hvor du ikke må støtte på foden.

 5. Ja, Trunte jeg er en stor torsk, næsten lige så stor som en strandet hval 😉

  Det er nu en skam vi ikke bor lige om hjørnet længere, tænk på så meget vi kunne hygge os. Hver dag i en hel måned; sladder og cola 🙂

 6. Mami, jeg er maje hurtig 🙂
  Det der med bøgerne kommer til at knibe, men ellers må jeg læse nogle af de gamle igen. Heldigvis har tøserne lige efterladt en kæmpe bunke sladderblade, så der er da noget at gå i krig med.

 7. Øv, for katten! Du må bestemt bede om den absolut klædelige lyserøde udgave – eller bedre igang med farveladen selv! God bedring.

 8. Nej, nej, nej!!!!! Er det brækket eller forstuvet?
  Jeg er jo lige kommet over min ulykke…. og kan KUN anbefale dig at passe på og holde den i ro!

  Mit var et overrevet ledbånd – og samtlige sensitive nerver i foden blev revet over (det bliver nok aldrig godt igen!) Men sørg for at holde det i ro!!!! Jeg havde jo ingen til at handle eller hjælpe – ikke smart! Og efter 3 måneder døjer jeg stadig med hævelser og smerter.

  Krydser fingre for at du kan holde dig i ro (i skindet!) – det er svært. GOD BEDRING!!!!!

 9. Naij, sikke en redelighed, Fisker. Men du lyder til at tage det med godt humør. Nu håber jeg, du kan få noget godt ud af det og lejligehd til at sidde og fordybe dig i ting, du holder af. Rigtig god bedring.

 10. Tak for alle jeres søde hilsener, det er dejligt at åbne computeren og få sådan en opbakning.

  Marianne, Fernández er rigtig hjælpsom, han skulle have været i Oslo i går eftermiddags med arbejdet, men aflyste fordi jeg var på hospitalet hele dagen. Nu har jeg givet ham lov til at tage afsted i morgen aften til fredag aften i stedet for. Jeg sidder jo bare her alligevel…

  Nurhanne, velkommen til og tak for din omsorg 🙂

  Irene, det er totalt røv tur, men jeg håber helingen går som den skal.

  Rikke, jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at få benet gejlet lidt. Der skal også været noget sjovt ved det.

  Pernille, jeg er lige kommet fra lægen (som er tilknyttet mit arbejde), som sagde at jeg udover et brud også har rykket ledbåndene over, så fra nu af er det total stilstand indtil jeg skal til første tjek om en uge.

  Madame, den er noget af en redelighed, men jeg tager den med ophøjet humør. Det er jeg vist nødt til, ellers bliver det simpelthen for kedeligt. Jeg har allerede et fordybningstema i tankerne 🙂

 11. Ej, hvor er det synd for dig. Måske jeg skulle tage med kæresten når han skal til madrid igen.. bare for at passe dig 😉

  God bedring. KNUS

 12. Pingback: Fremskridt, fridag og en smule drama « fisker & fernández

 13. Pingback: Om at falde i svime over sig selv « fisker & fernández

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s