Sensommer

Vejret i dag har været fantastisk. Sol fra en skyfri himmel og lune temperaturer. Det er ligesom efteråret trænger sig på, men varmen ikke helt vil give slip.

romero.png

Rosmarinbuskene blomstrer for anden gang i år. I løbet af et par dage starter det store rykind, som strækker sig over de næste par uger. Først fra USA og så fra Aalborg. Jeg glæder mig.

Reklamer

11 thoughts on “Sensommer

 1. Åh det bliver skønt med besøg 🙂

  Har også hørt, at vejret er skønt idag i Madrid.. Men at der var tissekoldt i morges?

 2. Mariannem, jeg er vist blevet lidt kuldskær med tiden, så jeg nyder solen og varmen 🙂

  Joan, det bliver simpelthen så dejligt med et par besøg. Jeg glæder mig utroligt meget! I morges hang jeg vasketøj op, og lagde godt mærket til at det var tissekoldt, men jeg strøg hurtigt ind til min under-bordet-varmer, for at blive tøet lidt op 😉

 3. Ja, tænk at I stadig har lune temperaturer, det kan vi ikke prale af. Det har været nattefrost flere gange og i aller bedste fald har vi 10 grader om dagen.

 4. Det er bestemt lækkert med de lune temperaturer. Der er dog koldt om morgenen, men slet ikke tæt på frost. Tager man derimod ud i de små oplandsbyer, som ligger i bjergene uden for Madrid er der meget koldere.

 5. Kan se, at du også får besøg hjemmefra – og jeg kan forstå din glæde! Heldigvis betyder livet udenfor DK ikke at båndene løsnes! Jeg fik vist skrevet Barcelona i svar til din kommentar hos mig… MADRID!!!! Men stadig mere eksotisk end Bruxelles 😉

 6. Ja, jeg får også besøg, det bliver så dejligt! Madrid, Barcelona eller Bruxelles – de er da alle eksotiske 🙂
  Jeg har for eksempel aldrig været i Belgien, men der er bestemt tid til rejse på de kanter, om ikke andet så en forlænget weekend.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s