Vestido gitana

Jeg har koebt noget, som kun skal bruges een gang om aaret, og som i store traek tager sig saaledes ud…

vestido_gitana.png

Reklamer

11 thoughts on “Vestido gitana

 1. Hihihi Pia, jeg glaeder saa meget til at faa den paa. Lige nu er den ved skraedderen, saa den kommer til at sidde ordetnligt paa min popo.
  Jeg skal have den paa til den aarlige ‘feria’ i Écija (der er ferias i mange byer i Andalusien, men eftersom Fernández er der fra, bliver der jeg kommer til at spankulere rundt). Alle kvinder tager deres kjole paa og promenerer rundt paa festpladsen, fuldstændig gejlet op, mellem hestevogne og hvad har vi.

  Sidste aar laante jeg min svigermors kjole (farverne er liiiige en smule for bombastiske til mig), du kan se et par billeder paa flickr 🙂

 2. Hold da op den glæder mig til til at se på dig 🙂
  Jeg er misundelig og ville ønske vi i DK skulle have sådanne kjoler på.

  Jeg kan godt fostå du vil have din egen, så du kan få den som du vil og den bare sidde godt. TILLYKKE

 3. Marianne, det er altid sjovere at have sin egen end at fise rundt i sin svigermors kjole 😉
  Jeg gjorde en god handel paa udsalg, og nu mangler jeg bare lige at koebe alt tilbehøret, men det har jeg heldigvis en svigerinde, som staar for. Vi kommer nemlig ikke tilbage, inden jeg skal have den paa.

 4. Arj en sej tradition, det er jo nostalgi man ellers aldrig ville komme i nærheden af. Sikke en fest det bliver, Fernández dejser sgu da om af bare stolthed, det må han simpelthen gøre, det er jo ægte prinsessestil du bliver iført, med en strejf af “gadens” frigjorte kvinde. Gør lige os herude en tjeneste at lægge lidt underholdning herud efter festen:)

  Svigermors glade grønne er super flot til dit mørke hår synes jeg, men den du selv har valgt er super flabet:)

 5. Pia, det er meget nostaligisk, og sikkert ogsaa derfor det tiltaler mig saa meget. Jeg skal nok distribuere lidt underholdning naar jeg har faaet skruet mig ned i kjolen 😉

 6. Joan, jeg haaber det 😉

  Liselotte, tilbehoeret bestaar af sjal og broche, kaempestore dinglende oerenringe, en blomst til haaret, og saa en saadan en kam til haaret, som minder lidt om en vifte. Altsammen i roedt i mit tilfaelde efter som kjolen er sort med hvide prikker og roede flaeser.
  Med hensyn til at klaede sig paa har spanierne altid styr paa detaljerne, og specielt naar det kommer til disse kjoler, som nemt kan ryge op i flere hundrede euros (jeg fik min meget billigt, he he).

 7. Pingback: I dag « fisker & fernández

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s