Drama i parkeringskælderen

Mordforsøg. Det mener vores parkeringspladsnabo i hvert fald. Jeg vil nu nok nærmere kalde det hærværk, men sådan er vi jo så forskellige. I går da vi kom ned i parkeringskælderen for at hente vores bil, var der en benzinpøl under bilen, som er parkeret over for vores. Vi konstaterede, at de burde få kastet noget sand på det og det var det. Da vi kom tilbage et par timer senere, stod ejeren dernede og fægtede og regerede, fordi hun mente, at det hele ville eksplodere, hvis vi kørte forbi. Vi fik nu alligevel parkeret uden eksplosion eller andet drama.

parking.jpg

Naboen fortalte os, at hun i mange år var blevet chikaneret med spytklatter, ridser, og så videre på bilen, og at der nu var nogen, som havde prøvet at slå hende ihjel. Hun fortalte at nogen, med adgang til parkeringskælderen, havde ødelagt benzintanken på hendes to dage gamle bil med hensigt til at få bilen til at eksplodere, når hun startede den. Kvinden, som tydeligvis har en anden livsstil end resten af opgangen, havde meldt det til politiet, som ikke kunne komme før mandag (?), og hun havde besluttet sig for at tilbringe resten af weekenden i garagen, så ingen kunne ødelægge eventuelle beviser. Da vi kom tilbage sent i går aftes havde hun dog kapituleret og sat en masse skilte og afspærringer op omkring ‘the crime scene’.

Konklusion: Jeg ved seriøst ikke, om det er noget jeg skal tage alvorligt, om det er spansk drama af værste skuffe, eller drengestreger, som er blevet overfortolket til mordforsøg. Men kom ikke og sig, at der ikke sker noget her i vores rolige, halvroyale kvarter.

Reklamer

7 thoughts on “Drama i parkeringskælderen

 1. Tror nu mest på drama end på mordforsøg. Dette land kan lave drama ud af ingenting. Finder ofte nyhederne som et rent realityshow… som f.eks forleden da de brugte 20 minutter på at fortælle om en nabokrig mellem 2 kvinder i en opgang. De bebrejder hinanden alt… og det var også ret tæt “på mordforsøg” i følge dem selv…

 2. Det lyder meget dramatisk. Du må følge op på sagen.
  Det er da synd for hende, hvis der er bøller efter hendes biler, men man må håbe det ikke ligefrem er mordforsøg.

 3. Ja, meget dramatisk… Jeg maa hellere se om politiet har vaeret der i dag.

  Det er selvfoelgelig synd for hende, at der er nogen, som er efter hende, men jeg kan ikke helt faa overblik over det her problem. Det er dog en smule mystisk, en af vores venner, som parkerer sin scooter i garagen har ogsaa faaet den punkteret, enten af boeller eller af en, som ikke lige gad, at den skulle staa parkeret der.

 4. …Spanien er jo et ret dramatisk land når det kommer til “underlige” hændelser. Selvfølgelig er det ærgerligt når “idioter” render rundt og ødelægger ting for andre. Men der bliver lavet en vis form for drama ud af livet mange steder.

  For ikke mange dage siden brugte nyhederne ca. 20 min. på en “nabokrig” mellem to kvinder som tilsyneladene ikke kune udstå hinanden. Føler indimellem at de spanske nyheder er mere et realityshow en reelle nyheder.

  Håber at hun finder ro og at det bare er drengestreger.

 5. Anette, jeg tror det er en blanding af spansk toptunet drama og en flok meget snaevertsynet naboer. Spaniere forstaar serioest at piske en stemning op paa et nanosekund 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s