Lejligheds-update

Vi har lige ringet til ejeren af lejligheden for at sige, at vi gerne vil leje den. Det er en aftale, og vi skriver en kontrakt med hende inden Januar er omme. Hun er dog kommet i tanke om, at hun vil have et helt års leje i depositum, men den forventning kan hun godt nedskrue; lejligheden er jo ikke lavet af guld for hulen. Fernández må lige i gang med at smooth talk’e hende ned til tre måneders depositum max!

Fortsættelse følger…

6 thoughts on “Lejligheds-update

  1. Hej Nizz,

    Tillykke med lejligheden!! Fernandez må rigtig nok i gang med at forhandle terms på plads, bare sig til hvis i skal have hjælp. Jeg sidder jo sammen med en hel hær af jurister til daglig, og noget må de jo være gode til.. så hvorfor ikke spansk lejelov!

  2. LOL, spansk lejelov er sikkert skide indviklet og meget bureaukratisk, som alt andet her. Jeg giver lige et holla hvis vi får brug for noget juridisk back up. Fo sho!

    P.S. Grethe er vist meget imponeret over dine billeder, du er kommet ret fra det.

  3. Hvis I flytter ind den 1. marts, kommer vi til Madrid og fejrer min fødselsdag! Så må vi se hvad Fernandez siger til det!! Jeg tror han bliver glad!! Så kan han vise noget spansk kultur og museer frem!! Ja, Thomas er en ret god som fotograf, hvis det ellers er ham, der har taget billederne. Måske har han “stjålet” dem fra en anden!

  4. Håber Fernandez ligner i far i forhandlinger, når det gælder “kroner og ører”, på andre områder ligner han din far.

  5. Hvis i kommer til Madrid til din fødselsdag, så skal vi da for hulen ind og se Spanien-Danmark på Bernabeu. Jeg sætter straks noget i gang med hensyn til billetter!!

  6. Du skal lige finde billige flybilletter, inden du begynder at bestille billetter til kampen mellem Spanien og Danmark. Måske er det billigere at tage med på en fodboldtur herfra!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s