Sladdertanter

gossip-round.jpgSladder sælger, og vi er mange, som godt kan lide at få lidt sladder i ny og næ, som man så kan sidde og forarge sig over, og sige “Guuuuuud, det vidste jeg ikke” eller “Ej, er det rigtig?”. Der er jo heller ingen grænser for, hvilken anerkendelse og opmærksomhed man får, hvis man er den, som viderebringer en ny historie, som virkelig tager kegler blandt de tilhørendene. Hvor om alting er, kan vi hurtigt blive enige om, at det meste sladder er løgnehistorier, og at det ofte bringer de implicerede i en ulykkelig situation – og alligevel er det som om, vi mennesker generelt er tiltrukket af sladder. Det tager i det mindste fokus væk fra ens eget liv.
Her i Spanien er sladder om kendte mennesker i højeste kurs. Der er hver dag forskellige talkshows at finde på de fleste kanaler, som rent faktisk kun omhandler sladder om kendte mennesker. Man kan diskutere graden af disse menneskers kendthed (jeg tror, spaniere er nogle medieludere, men det er helt min egen vurdering), for det er ofte personer, som har været med i Big Brother eller andre realityprogrammer (og dem er der mange af, og de er stadig populære, derfor min ovenstående konklusion) for flere år siden, eller tilmed disses familiemedlemmer eller venner. Konceptet går i bund og grund ud på, at en eller anden fætter til en forhenværende realityprogramdeltager har sagt eller gjort noget i offentlighed, og at der nu er basis for at ‘diskutere’ situationen i fund offentlighed på TV. I programmet er der så inviteret et panel af andre kendte mennesker og jounalister, som tilfældigvis har en mening om den pågældende situation. Der sidder ‘cremen’ af Spanien så og diskuterer meget passioneret, ofte også højrystet og i munden på hinanden, hvordan noget fuldstændigt ligegyldigt forløb.

Måske skulle de hellere bare give alle de penge, der bliver brugt på at produceret sådanne programmer til fattige børn rundt omkring i verden, så tjente de da i det mindste et formål, men jeg er desværre bange for, at disse programmer er penge værd, ellers var de der nok ikke…

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s